9 siječnja, 2018

Naknada štete

Zastupamo stranke u svim vrstama postupaka radi naknade štete, bilo kao štetu nastalu zbog povrede ugovora, bilo kao štetu iz radnog odnosa, ili iz izvan ugovornog odnosa.

9 siječnja, 2018

Parnični postupci

Za nas rješavanje sporova predstavlja najizazovniji dio odvjetničke djelatnosti. S entuzijazmom prihvaćamo i uspješno vodimo najteže i najsloženije slučajeve iz područja obveznog, imovinskog, radnog i obiteljskog prava.

9 siječnja, 2018

Obiteljsko pravo

Budući da razvedeni i razdvojeni roditelji moraju nastaviti surađivati ​​dugo nakon završetka njihovog slučaja, očuvanje uljudnosti i suradnje među strankama, kad je to moguće, predstavlja prioritet.

9 siječnja, 2018

Imigracijsko pravo

Ukoliko imate potrebu za brzim i pouzdanim ishođenjem dozvole za boravak i rad, vize ili žeite otvoriti vlastito trgovačko društvo ili obrt, obratite se našem odvjetničkom timu za podršku.

9 siječnja, 2018

Radno pravo

Radnike i poslodavce zastupamo u radnim sporovima radi osporavanja zakonitosti otkaza i vraćanja na rad, isplate novčanih iznosa proizašlih iz radnog odnosa, utvrđenja postojanja radnog odnosa,

9 siječnja, 2018

Zaštita temeljnih ljudskih prava i sloboda

U današnjem svijetu, sve su češće pojave različitog diskriminatornog i omalovažavajućeg postupanja kojima se krše temeljna ljudska prava i slobode pojedinaca, a koje su zagarantirane Europskom konvencijom o ljudskim pravima, Ustavom Republike Hrvatske te brojnim drugim međunarodnim dokumentima. 

9 siječnja, 2018

In house

Ako imate potrebu za stalnom pravnom podrškom u svom trgovačkom društvu ili tražite privremeno rješenje za pravna pitanja koja Vam se pojavljuju u životu, možemo vam ponuditi usluge prilagođene upravo vašim potrebama – uz fiksnu mjesečnu naknadu.